Preloader Close

Fysiotherapie Unlimited

  • Ruigenhoeksedijk 21, Groenekan
  • Ma t/m Vr 9:00 tot 18:30 uur
Over Fysio-unlimited
Over Fysio-unlimited 2
Over Fysio-unlimited

LEER ONS KENNEN

Brede waaier aan diensten

Fysiotherapie Unlimited biedt een brede waaier aan diensten om patiënten te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren en hen te ondersteunen bij hun herstel.

Onze intentie is: een brede kijk uitgaande van het geheel en een goed aanbod aan therapie mogelijkheden van goede kwaliteit en prijsbewust.

Met compassie empathie geven we dit vorm.

In onze praktijk kunt u terecht voor paramedische zorg zoals algemene fysiotherapie, orthopedische manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, Dry Needling, Fascia Therapie.

Naast dit reguliere aanbod bieden we ook alternatieve gezondheidszorg aan voor patiënten die op zoek zijn naar alternatieve behandelvormen. Zoals; Acupunctuur, Cupping therapie, natuurgeneeskunde, reflexzone therapie en hypnose therapie.

U kunt bij ons terecht met al uw klachten en aandoeningen welke te maken hebben met het houdings- en bewegingsapparaat, zoals bijvoorbeeld rug- en nekpijn, reumatische klachten, sportblessures en revalidatie na een operatie.

We werken samen met de patiënt om hun herstel te bevorderen en hun bewegingsvermogen te verbeteren. Met hierbij de nodige adviezen tot zelfredzaamheid.
Gerry Kramer
Mohammed Essoussi
Sahin Bozkurt

Geen verwijzing nodig

Tegenwoordig heeft u geen verwijzing meer nodig als u de fysiotherapeut wilt bezoeken. U kunt een afspraak maken door te bellen, te mailen (zie contact gegevens) of door simpelweg langs te komen.

Het eerste bezoek

Bij het eerste bezoek neemt u mee een handdoek, uw verzekeringspasje en uw identiteitsbewijs.

Professioneel team

Ontmoet onze fysiotherapeuten

Ons team van enthousiaste en ervaren fysiotherapeuten staat klaar om u te helpen bij het behandelen van uw klachten. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze patiënten om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Gerry Kramer
Gerry Kramer
Algemeen fysiotherapeut
Tel: 030 2992 554
Mohammed_Essoussi
Mohammed Essoussi
Fysiotherapeut
Tel: 030 2992 601
Sahin Bozkurt
Sahin Bozkurt
Fysiotherapeut
Tel: 06 24 680 388

Kies de beste fysiotherapie voor jezelf